sâmbătă, 13 octombrie 2012

PUMA The Creative Factory – LoveThyPlanet





Joi, 25 octombrie, la ora 11, in Club Oxygen, Mall Sun Plazza ( Sector 4 ), PUMA te asteapta cu doza de creativitate in cadrul evenimentului PUMA The Creative Factory – LoveThyPlanet


Dupa lansarea cu succes a intiativei PUMA The Creative Factory, din noiembrie 2010, prin care consumatorii isi puteau personaliza online  perechea de pantofi dorita, a urmat editia limitata de jachete personalizate “T7 by Akcent”.Acum, PUMA isi extinde povestea designului personalizat cu  ‘Love thy Planet’, facand un parteneriat cu  Wildlife Works si Lumi pentru ca iubitorii de produse PUMA sa-si poata puna creativitatea si priceperea la treaba  , folosind un proces revolutionar de printing pentru tricouri si genti .


Wildlife Works este liderul mondial REDD+ (Reducing Emissions from Deforestation and Degradation),  o companie specializata in dezvoltarea si implementarea proiectelor de acest gen : reducerea emisiilor de carbon rezultate din defrisarea padurilor si alterarea mediului inconjurator. Tricourile Creative Factory sunt produse de angajatii  Wildlife Works , angajati care provin din comunitatea locala a coridorului REDD +, din  Kasigau , Kenya. Toate textilele sunt produse din bumbac organic si bumbac fair-trade. Fabrica sponsorizata de PUMA este o sursa de joburi sustenabile si reprezinta o mare mandrie pentru comunitatea locala. Pregatirea angajatilor si veniturile constante generate de fabrica , ajuta familii intregi din aceasta comunitate sa depaseasca pragul saraciei .


Pe site-ul  www.puma.com/lovethyplanet, PUMA ofera oamenilor posibilitatea sa incarce  poze cu ceea ce  iubesc la planeta noastra si cu ceea ce ar vrea sa conserve . Participantii vor avea ca sursa de inspiratie fotografii incarcate de ambasadorul PUMA Alex Galmeanu, dar si de ambasadorii din celelalte tari .


La evenimentele  PUMA Creative Factory, participantii  vor putea sa printeze pe tricouri si pe genti una din aceste fotografii sau altele pe aceeasi tema , fotografii realizate de ei ,  sau vor putea picta direct,  folosind Inkodye®, un colorant-vopsea  produs de Lumi , colorant ce se activeaza la lumina naturala a soarelui .  Acest proces revolutioneaza intreaga industrie fashion de DoItYourself.  Inkodye®, singura vopsea din lume sensibila la lumina , isi dezvolta culoarea in lumina soarelui , facand posibil pentru oricine sa-si printeze fotografiile pe textile , pentru a crea un produs fashion unic.


Cel mai inventiv, va pleca acasa cu suma de 2000 euro. Participantii se vor bucura si de alte premii, articole vestimentare si surprize, marca Puma.

Nu uitati sa dati un mail de participare la  cristinafdobrescu@gmail.com (in care sa specificati si nr. de telefon), sa va prezentati la eveniment, in Club Oxygen, pe 25 octombrie si sa va lasati imaginatia sa se desfasoare, ˝zburdand˝ pe tricourile Puma.
Multa bafta!

Evenimentul este organizat de Arta nu musca.







                                     




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu