duminică, 19 august 2012

Gliss Ultimate Repair de la Schwarzkopf

Folosesc foarte mult placa de intins parul si ondulatorul asa ca parul meu are foarte mult de suferit. Si pe langa ustensilele de coafat folosesc si mult, mult fixativ pentru ca urasc firele rebele si imi place sa imi tapez parul pentru volum. Si, bineinteles, ca-l si vopsesc pentru ca firele albe s-au incapatanat sa-si faca aparitia de la varsta asta (26 ani:D)
De curand am descoperit gama Ultimate Repair de la Gliss. Imi placea Gliss dinainte sa descopar gama asta, dar cu Ultimate Repair chiar m-au facut fan al produselor lor.
Gama contine sampon,  3 tipuri de balsam si o masca tratament si este o gama completa de ingrijire pentru parul uscat si foarte deteriorat ce contine un complex de cheratina lichida de 3 ori mai concentrata.

Sampon Ultimate Repair



Samponul Ultimate Repair reface structura firului de par datorita forumulei speciale cu complex de cheratina lichida de 3 ori mai concentrata, reducand ruperea firului de par cu pana la 95%.


Balsam Ultimare Repair




Balsamul Ultimate Repair confera o pieptanare foarte usoara a parului si mai multa rezistenta. Se maseaza delicat pe parul umed dupa fiecare spalare si se clateste din abundenta.


Masca tratament puternic anti deteriorare



Masca are aceleasi proprietati ca si samponul si balsamul. La mine a functionat chiar de la prima aplicare si o folosesc cam o data pe saptamana, dupa spalare, desi se recomanda de 2-3 ori pe saptamana.

Balsam sub forma de spuma Ultimate Repair



Balsamul sub forma de spuma este primul tratament reparator de acest gen de la Gliss. Se maseaza pe parul uscat chiar si zilnic daca parul este foarte deteriorat si se lasa sa actioneze.

Balsam Express Repair Ultimate Repair


Acest balsam este de tip spray, fara clatire, se aplica pe parul uscat sau umed. Confera suplete vizibila si mai multa rezistenta.Si miroase super!
Aceasta gama este solutia perfecta pentru cele dintre noi care nu-si permit un tratament cu keratina lichida la un salon de infrumusetare. Ma bucur ca am descoperit-o!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu